GenelKıbrısManşet

YDP Genel Başkanı’nı seçiyor

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ile Milletvekili Bertan Zaroğlu rekabet edecek.Lefkoşa Atatürk Spor salonunda yapılacak kurultay, saat 10.00’da başlayacak.

Yeniden Doğuş Partisi bugün Olağan Kurultayı’nı yapıyor…

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yer alacak Kurultay’da genel başkanlık için mevcut Genel Başkan Erhan Arıklı ile Milletvekili Bertan Zaroğlu rekabet edecek. Lefkoşa Atatürk Spor salonunda yapılacak kurultay, saat 10.00’da başlayacak.

Yeniden Doğuş Partisi’nin 11 Nisan 2021 Pazar günü yapılması planlanan Olağan Kurultayı, pazar günü sokağa çıkma yasağı devam edeceğinden, 10 Nisan 2021 Cumartesi gününe alınmıştı.

Arıklı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, COVİD-19 önlemleri kapsamında bazı kararlar aldıklarını duyurmuştu. Buna göre, kurultayın yapılacağı Atatürk Spor Salonuna seyirci alınmayacak. Kurultay salonuna seyirci alınmayacağı için adayların konuşması da olmayacak. Faaliyet raporunun oylanması ve mali raporun aklanması salon dışındaki üyelerin oyları ve Divanın bunu tespitiyle yapılacak.

Üyeler, salona 10’ar kişilik gruplar halinde alınacak. Sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda özel güvenlik tedbirleri uygulanacak. Tedbirlerin uygulanması için bir özel güvenlik şirketinden hizmet satın alınacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu