KıbrısKültür SanatMagazinManşetToplumTürkiyeYaşamYemek

Yarışmaya veda eden Masterchef Tanya’dan mesaj var

Masterchef isimli televizyon programında yarışan ve geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Tanya Kilitkayalı, açıklamada bulundu

Masterchef isimli televizyon programında yarışan ve geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Tanya Kilitkayalı, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

En büyük amacının Kıbrıs’ı temsil etmek olduğunu söyleyen Kilitkayalı, şansının yaver gitmediğini bu yüzden de erken veda etmek zorunda kaldığını belirtti.

Tanya’nın yaptığı paylaşım şöyle:

“Ben geldim ?

Yazacak, teşekkür edilecek o kadar çok insan var ki. Hepinize ne kadar teşekkür etsem az kalır. En büyük hayalimdi Masterchef. Şansım yaver gitmedi bu yüzden erken veda etmek zorunda kaldım. Ama bu macerada çok güzel şeyler öğrendim, güzel dostluklar kazandım. En güzeli hepinizin desteği ve sevgisiydi. En büyük amacım Kıbrıs’ı temsil etmekti. Bunu biraz da olsa başarabildiysem ne mutlu bana.

Masterchef hikayem bitti ama yeni hikayelerde ülkemi temsil etmeye devam edeceğim. Bu yolda bana destek olan sizlere, her birinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Masterchef ekibine bu yolda bizlere aile gibi davrandıkları için de çok teşekkür ederim. Güzel bir ailem oldu burada.

Bazı fırsatları değerlendirmek açısından bir süre Türkiye’de olacağım. Ülkeye dönmemi bekleyenlere çok teşekkür ederim. Finalden sonra görüşmek üzere…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu