DünyaKıbrısManşet

Yaklaşık bir yıl sonra koronavirüs salgınının başlangıç noktası Wuhan

Çin'in Wuhan kentinde yüzlerce kişi, yaklaşık 1 yıl önce koronavirüs salgınının ortaya çıktığı pazarı taze sebze, meyve, balık, kurbağa ve kaplumbağa satın almak için doldurdu

Wuhan'da kalabalık

Çin’in Wuhan kentinde yüzlerce kişi, yaklaşık 1 yıl önce koronavirüs salgınının ortaya çıktığı pazarı taze sebze, meyve, balık, kurbağa ve kaplumbağa satın almak için doldurdu.

Wuhan'da pazar yeri

Kentin büyük pazar yerlerinden birinde başlayan salgın, dünyanın büyük bölümünü hala etkisi altında tutarken, Wuhan’da hayat büyük ölçüde normale döndü.

WUhan'da balık temizleyen satıcılar

Pazardaki balık ve sebze satıcılarından Nie Guanghzhen, “Korkmuyorum, korkacak ne var ki?” diyor. Nie ve diğer tezgah sahipleri, alıcılar için balıkları temizliyor.

Wuhan'da kalabalık

Şu ana kadar dünya genelinde 67 milyon kişiye bulaşan ve 1,5 milyon kişinin ölümüne neden olan salgında Wuhan’ın oynadığı rol konusunda çok fazla bilgi yok.

Wuhan'da bir satıcı

Çin ilk olarak Dünya Sağlık Örgütünü, geçen yıl 31 aralık’ta bir “viral zattürre” konusunda uyarmışlardı. Bazı hastaların pazardaki satıcılar ve alışveriş yapanlar olduğu anlaşılınca, pazar kapatılmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu