ManşetSpor

Uluslararası Yıldızlar Serbest Güreş Şampiyonası hazırlığı

Kara Harp Okulu öğrencisi ve aynı zamanda milli güreşçimiz olan Ömer Özyıldırım , Türkiye Güreş Federasyonu’nun Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takımı Uluslararası Turnuva Hazırlık Kampı’nda yer alıyor.

Özyıldırım, askeri okuldan izinli olarak 3 Mayıs’ta başlayan ve 20 Mayıs’a kadar devam edecek olan milli takım kampında form tutuyor. Başarılı sporcumuz kampın ardından 30 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Yıldızlar Serbest Güreş Zafer Turunvası’nda Türkiye Milli Takımı formasıyla mindere çıkacak. Dünya Güreş Federasyonu lisansına sahip Ömer, 2019 yılında Antalya’da Uluslararası Yıldızlar Zafer Turnuvası’na, İstanbul’da Fevzi Şeker Türk Dünyası Turnuvası’na, Rusya’da Uluslararası Beloglazov Turnuvası’na ve Christmas Moskova Turnuvası’na katılmıştı.

 

ÖZYILDIRIM: “GURURLU VE MUTLULUYUM”

19 yaşındaki milli güreşçi Ömer Özyıldırım, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; “2019 Moskova Güreş Turnuvası’ndan sonra yeniden Türkiye Serbest Güreş Milli Takımı’ndayım. Türkiye Güreş Federasyonu yetkililerine ve başta Turan Ceylan hocam olmak üzere Milli Takım Teknik Heyeti’ne çok teşekkür ederim. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Hedefim güzel bir kamp dönemi geçirmek ve turnuvada derece almaktır. Milli formayı giymenin haklı gururunu ve mutluluğu yaşıyorum. Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği, KKTC Güreş Federasyonu ve Spor Dairesi’ne, gerekli katkının verildiği için teşekkür ederim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu