Magazin

Sezai: Hapishanede çok zorlanmadım

Komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan ve 43 gün cezaevindekalan Halil Sezai Paracıkoğlu "Hapishanede çok zorlanmadım. Belki saçma olacak ama iyi geldi. Bütün gün kitap okudum. Bu duruma nasıl geldiğimi düşündüm" dedi.

 

İncir Reçeli filmi ve İsyan şarkısıyla adını duyuran Halil Sezai, katıldığı programda bilinmeyenlerini anlattı. Dışarıdan göründüğü gibi biri olmadığını ifade eden 41 yaşındaki sanatçı, yaptığı işlerden dolayı insanların kendisini farklı tanıdığını söyledi. Armağan Çağlayan’ın YouTube programında konuşan Sezai, pesimist bir insan olduğunu da belirtirken, geçtiğimiz yıl girdiği cezaevi süreci hakkında da açıklamalarda bulundu. İşte ünlü şarkıcının açıklamalarından öne çıkan kısımlar…

“Müzik çocukluktan beri hayatımda vardı. Eskişehir’de büyüdüm. Annem öğretmen, babam da muhasebe uzmanıydı. Babam gitar da çalıyordu. Annem doğum günü hediyesi gitar almıştı. 14-15 yaşlarında ilk bestelerimi yapmaya başladım.”

“Annemle yaşayan bir insanım. Bazen anneannem de bize geliyor. Annem yazın Ayvalık’a gider, kışları benimle kalıyor. Babam iki sene önce vefat etti. Güvendiğim yerlere giderim. Bildiğim ve sakin yerlere gitmeyi severim. Çok müzikli ortamlara girmek yerine sohbet edebileceğim yerleri severim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu