KıbrısManşetSürmanşet

Restoran bastılar, silah gösterip taciz ettiler!

İş adamı Taner Özdaş, 4 Aralık Cuma akşamı ailesiyle birlikte Girne’de bir otelin restoranında yemek yediği esnada 8 kişinin saldırısına uğradı

GIYNIK ÖZEL

İş adamı Taner Özdaş, 4 Aralık Cuma akşamı ailesiyle birlikte Girne’de bir otelin restoranında yemek yediği esnada 8 kişinin saldırısına uğradı.

Lord’s Palace Hotel bünyesindeki Kömür Steak & Ocakbaşı restoranda ailesiyle birlikte yemek yiyen Taner Özdaş’a ailesinin ve restorandaki tüm müşterilerin önünde sözlü tacizde, tehditte bulunan kişilerin silahlı oldukları, ayrıca Özdaş’a tehdit amaçlı silah gösterdikleri öğrenildi.

Ahmet Karabulut ve Yılmaz Tip’in yanlarına Kayhan Tip, Ekrem Cümbezli, Ulusal Fellahoğlu, Nevzat Volkan, Salih Özçırak ve Vedat Dumrul’u da alarak iş adamı Taner Özdaş’ın yemek yediği restoranda olay çıkardı.

Polis ekipleri, 4 gündür söz konusu 8 kişiyi bulmak amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırı olayına karışan kişilerin daha önce benzer olaylardan sabıkalı oldukları ayrıca Ahmet Karabulut’un geçmişte silahlı saldırıya uğradığı da biliniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu