KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Pilli kesin konuştu! “Ne aday olurum ne de teklif kabul ederim”

UBP Genel Sekreterliği görevine getirileceği iddialarına ilişkin GIYNIK Gazetesi’ne konuşan Sağlık eski Bakanı Dr. Ali Pilli, “Şu anda öyle bir durum yok ama beni tanıyanlar iyi bilir ki böyle bir süreçte ne aday olurum ne de teklif gelirse kabul ederim” dedi


Ulusal Birlik Partisi’nin henüz gerçekleştirilmeyen Genel Sekreterlik seçimi soru işaretlerine ve çeşitli dedikodulara neden oluyor. UBP’de Oğuzhan Hasipoğlu ve Özdemir Berova, Genel Sekreterliğe aday olduklarını açıklarken, bugün ortaya atılan Sağlık Bakanlığı görevinden tartışmalı şekilde alınan Ali Pilli’nin Genel Sekreterlik görevine getirileceği iddialarının dedikodudan öte bir konu olmadığı öğrenildi.

PİLLİ: NE ADAY OLURUM NE DE TEKLİF KABUL EDERİM

Konuyla ilgili GIYNIK Gazetesi’ne konuşan Sağlık eski Bakanı Dr. Ali Pilli, “Şu anda öyle bir durum yok ama beni tanıyanlar iyi bilir ki böyle bir süreçte ne aday olurum ne de teklif gelirse kabul ederim” dedi. “Ulusal Birlik Partisi’nin Genel Sekreteri olmak bir şereftir ama bu şartlar altında böyle bir teklifi kabul etmem mümkün değil” diyen Pilli, eğer teklif gelirse teşekkür edip teklifi geri çeviririm” diyerek, “UBP’nin bir milletvekili olarak böyle bir görevde olmayı tabi ki herkes ister ama doğru zamanda ve doğru ortamda olması daha önemlidir” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN DENETİM MEKANİZMALARINI ÇALIŞTIRMAK”

Bakanlar Kurulu tarafından dün alınan kararları da değerlendiren Pilli, kademeli açılımda fazla bir ilerleme olmamasının doğru bir karar olduğunu belirterek önemli olanın açılacak olan ve açık olan sektörlerde kurallara uyulup uyulmadığıyla ilgili gerekli denetimlerin yapılması olduğunun altını çizdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu