KıbrısManşet

“Pandemide liderlikten uzak, kendi kendine OHAL ilan edip kaybolan bir Cumhurbaşkanı seyrettik”

CTP milletvekili Sıla Usar İncirli, toplum olarak pandemi döneminde topluma liderlik edemeyen, müdahil olmayan, kendi kendine OHAL ilan edip kaybolan bir Cumhurbaşkanı profili seyrettiğimizi söyledi.

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili Sıla Usar İncirli, toplum olarak pandemi döneminde topluma liderlik edemeyen, müdahil olmayan, kendi kendine OHAL ilan edip kaybolan bir Cumhurbaşkanı profili seyrettiğimizi söyledi.

Kanal Sim’de konuşan ve pandemi konusunda hükümeti eleştiren CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli şöyle konuştu:

“Bugün yaşanan sorunların, birçok sorunun sebebi hükümetin doğru zamanda alamadığı kararlar, aldığı yanlış kararlar ve tüm bunlar nedeniyle oluşan güvensizlik ortamı… Bunu başından beri söylüyoruz. Ekonomide de sağlıkta da bunu görüyoruz. Yükseköğretim de bu nedenle zarar gördü, görecek. Hükümet pandemiyi ciddiye almadı. Ciddiye almadıkları için de yönetemediler. Sağlık Bakanına söylediğimizde işin başında, ‘inşallah gelmeyecek virüs’ dedi. Biz yol gösterdik, yardımcı olmaya çalıştık. Bu dönemde de, bu ortamda da sanki de ortada bir cumhurbaşkanı yok gibi, bu konulara müdahil olmayan, liderlik edemeyen bir Cumhurbaşkanı gördük. Kendi kendine bir OHAL ilan eden ve kaybolan bir Cumhurbaşkanı…”

KAYNAK: KIBRIS POSTASI

Diğer Haberler

Başa dön tuşu