KıbrısManşetSiyaset

Özyiğit: Perde gerisinde başka planlar varsa saklamayın!

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştükten sonra açıklamalarda bulunan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, erken seçime işaret ederek, “Anlaşma yapıldıysa hükümeti kursunlar ya da erken seçime gidelim” dedi

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit’i kabul etti.

Gerçekleştirilen kabul sonrasında konuşan Özyiğit, konuşmasına şu an yaşanan sürecin Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı görevini teslim almadan önce Başbakanlık konusunda kimseyi yetkilendirmemiş olmasından ötürü olduğunu söyleyerek başladı.

Artık bu sürecin sonlandırılması gerektiğini vurgulayan Özyiğit, “Perde gerisinde başka planlar varsa artık saklanmasın” diyerek halkın vaktinin çalınmaması gerektiğinin altını çizdi.

“HÜKÜMET KURULAMAYACAKSA ERKEN SEÇİME GİDELİM”

Hükümetin kurulamaması gibi bir durum söz konusuysa erken seçimin gündeme gelmesi gerektiğini söyleyen Cemal Özyiğit, “Artık bu çadır tiyatrosu durumuna son verilmeli” dedi.

“UBP’YE KARŞI TAVRIMIZ NET, İLKELERİMİZ PARTİLERE GÖRE DEĞİŞMEZ”

Ulusal Birlik Partisi ile bir hükümette bulunmayacaklarını söyleyerek UBP’ye karşı tavırlarının net olduğunu vurgulayan Özyiğit, TDP’nin açıkladığı ilkeler noktasında herhangi bir tutum değişikliği olmayacağına işaret ederek, “TDP’nin ilkeleri partilere göre şekillenmez, nettir” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu