KıbrısManşetSporSürmanşet

Mete Topçu’ya, Spor Dairesi yolu göründü

Ülke sporunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kurulması an meselesi olan UBP-DP-YDP hükümetinde Spor Dairesi'nin YDP'ye verilmesi gündemdeyken GIYNIK SPOR, yeni müdürün kim olacağı konusunda da önemli bilgilere ulaştı

GIYNIK SPOR

Ülke sporunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kurulması an meselesi olan UBP-DP-YDP hükümetinde Spor Dairesi’nin YDP’ye verilmesi gündemdeyken GIYNIK SPOR, yeni müdürün kim olacağı konusunda da önemli bilgilere ulaştı

SPOR DAİRESİ’NDE YENİDEN DOĞUŞ

Her hükümet döneminin cazibe merkezindeki Spor Dairesi, kurulması an meselesi olan UBP-DP-YDP hükümetinde Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’nı alacak olan Yeniden Doğuş Partisi himayesine bırakılacak. Yeni hükümette Ekonomi ve Enerji Bakanlığı yanında Başbakanlık Yardımcılığı görevini de üstlenmesi beklenen YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın, Başbakanlığa bağlı Spor Dairesi Müdürlüğü görevine ise kimi atayacağı merak konusu.

İSMİ YÜKSEK SESLE KONUŞULUYOR

GIYNIK SPOR, yaptığı araştırma sonucu güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre bu sıcak konuda düşünülen ismin kim olduğuna ulaştı. YDP içerisinde Spor Dairesi Müdürlüğü’ne atanacak kişinin Mete Topçu olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

KESİN GÖZLE BAKILIYOR

Beden Eğitimi  Öğretmeni olan ve başta Engelliler Spor Federasyonu başkanlığı olmak üzere basketbol, voleybol ve hentbol gibi spor branşlarında yöneticilik, antrenörlük ve hakemlik görevleri üstlenen Mete Topçu’nun yeni Spor Dairesi Müdürü olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

RESMİ TEKLİF YOK, SEVE SEVE KABUL EDERİM

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz ve henüz bu konuda resmi bir tebligat almadığını belirten Mete Topçu, partisinden kendisine böyle bir görev sunulması halinde bunu seve seve kabul edeceğini ve ülke gençliği ile sporun gelişmesi için elinden geleni yapacağını aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu