KıbrısManşet

“Lütfen bizi tek kişilik özel oda konularıyla meşgul etmeyin”

Dr. Ozan Emiroğlu, hastane koşullarında eksiklikler olması ve herkesin özel oda taleplerini yerine getirememeleri nedeniyle hastaneyi kötülemelerinin doğru olmadığını dile getirdi.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Ozan Emiroğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, hastane koşullarında eksiklikler olması ve herkesin özel oda taleplerini yerine getirememeleri nedeniyle hastaneyi kötülemelerinin doğru olmadığını dile getirdi.

Hastaneyi kötüleyenlerin yanı sıra oradan mutlu ayrılanların sayısının fazla olduğunu kaydeden Emiroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Bulunduğumuz hafta içinde Lefkoşa Devlet Hastanesine tedavi için gelen ancak yalnız kalabilecekleri özel oda bulamadıkları için özel hastanelere veya yurtdışına gitmeyi tercih eden hastalar lütfen özel oda bulamadıkları için hastanemizi ve çalışanları karalamaya yönelik yersiz bahaneler üretmeden gitsinler. Eksikliklerin farkındayız, hasta yoğunluğundan özel oda kapasitesi kısıtlı olabilir ama bu pandemi döneminde yüksek risk altında görevimizi yapmaya devam ederken, lütfen bizi tek kişilik özel oda konularıyla meşgul etmeyin. Hastaneler tedavi olmak içindir. Otelcilik hizmeti zayıf olabilir ama hastanemizde bizim de annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız ve çok yakın arkadaşlarımız güvenle ameliyat oldu ve tedavi gördüler. Siz özel oda yok diye bulduğunuz özel imkianlarınızla veya sevk talep ederek özel hastanelere veya yurt dışına gidebilirsiniz ama unutmayın ki sizin şikayet etmeye çalıştığınız bu hastanede sizden başka tedavi olup bizi takdir edip ayrılan genç ve yaşlı yüzlerce değil, binlerce hastamız var.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu