KıbrısManşet

Lefkoşa’nın göbeğinde akıl almaz kaza

Lefkoşa Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde meydana gelen akıl almaz kaza görenleri dehşete düşürdü. İddiaya göre alkollü ve aşırı süratli olan GA 458 plakalı aracın sürücüsü, aracıyla dehşet saçtı

Lefkoşa Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde meydana gelen akıl almaz kaza görenleri dehşete düşürdü. İddiaya göre alkollü ve aşırı süratli olan GA 458 plakalı aracın sürücüsü, aracıyla dehşet saçtı. Kazada iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

Dışarda her gün yüzlerce kişini beklediği Sosyal Sigortalar Dairesi’nin önünde meydana gelen kaza nedeniyle Bedrettin Demirel Caddesi trafik akışına kapatıldı.

Olay yerinde elde edilen bilgiye göre, kaza, aşırı süratli şekilde seyir halinde bulunan GA 458 plakalı aracın sürücüsünün Sosyal Sigortalar Dairesi önünde park halinde bulunan MP 598 plakalı araca çarpıp takla atması sonucu meydana geldi. Savrulan araç seyir halinde bulunan EN 199 plakalı araca çarparak durabildi.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tahkikat Şubesi Amiri Mehmet Özatılgan ve ekibi olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde, bugün saat 15.30 sıralarında, meydana gelen kazada sürücünün alkollü olduğu öğrenildi.

KAZA NASIL OLDU?

Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde S.M (E-74), 165 mlgr alkollü içki tesiri altında yönetimindeki GA 458 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solunda park halinde bulunan MP 598 plakalı araca çarptıktan sonra yol içerisinde devrilmiş ve karşı istikametten gelmekte olan K.E (E-23) yönetimindeki EN 199 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır. Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan GA 458 plakalı araç sürücüsüS.M ve park halindeki MP 598 plakalı araç içerisinde bulunan A.B (K-33) LDH’NE kaldırıldılar. S.M tedavisini müteakip taburcu olurken, A.B ise müşahede altına alındı. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu