KıbrısManşetSpor

Korineum’da Cumhuriyet Kupası Golf Turnuvası Şampiyonu Sofia Raskin…

Korineum’da Cumhuriyet Kupası Golf Turnuvası Şampiyonu Sofia Raskin oldu

KKTC Golf Federasyonu organizasyonunda 14 Kasım Cumartesi gün Korineum Golf & Beach Resort Esentepe sahasında oynanan Cumhuriyet Kupası, oldukça geniş bir ilgi görerek toplam 64 golfcünün katılımı ile gerçekleşti.

Stableford formatında, full handicap ve 18 çukur olarak oynanan turnuva saat 07.30’da Shotgun Start ile 14 farklı Tee’den 4’lü gruplar halinde çıkış yapılarak gerçekleşti.

Turnuva’nın Net Birincisi mükemmel bir oyun ve 40 Puan ile 12 yaşındaki yetenek Sofia Raskin olurken Gross Birinciliğini ise 29 Puan ile Soner Yetkili kazandı.

Turnuvada Net İkincisi 38 Puan ile Alan Trevethan olurken yine 38 Puan (back nine skor) ile Yong Wu Üçüncü oldu.  Turnuvadaki diğer ödüller olan Erkekler Bayrağa En Yakın Vuruş Soner Yetkili, En Uzun Vuruş ise Steve Knight tarafından yapıldı.

Kadınlarda ise En Uzun Vuruş Ödülünü Eileen Brader alırken Sofia Raskin Bayrağa En Yakın Vuruş ödülünü kazandı. Turnuva sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde Federasyon Başkan’ı Dr. Hasan Garabli turnuvaya gösterilen yüksek katılım için tüm katılanlara ve turnuvanın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu