KıbrısManşet

İstifa kaçınılmaz!

Aşıksoy, HP'nin toplumla dalga geçtiğini belirterek bu şekilde hüküm edilemeyeceğini söyledi.

Karantinasiz girişlere HAYIR grubunun kurucusu olan Saffet Aşıksoy, sosyal medya hesabından basın açıklaması yaparak HP yöneticilerinin iki gündür yapmış oldukları açıklamaların kendi görüşleriyle aynı olduğunu kaydetti.

Hükümet ortağı olarak sözlerinin dinlenmemesi durumunda ortaklığın bittiği anlamına geldiğini ifade eden Aşıksoy, istifanın kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Toplumla ve aklımızla dalga geçilmemesi konusunda uyarıda bulunan Aşıksoy’un açıklaması şu şekildedir:

Basın Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Sn. Kudret Özersay ve Halkın Partisi yöneticileri. 2 gündür açıklamalarınızı okuyoruz. Bizlerin aylardır söylediğimizi, sizler de söylemeye başladınız.

Hükümet ortağısınız. Son 2 gündür söylemlerinizde samimiyseniz, karantinayı ortağınıza şart koşarsınız. Sizi dinlemiyorsa da gereği bellidir. Bu ortaklık bitti demektir. İstifa kaçınılmazdır.

Sn. Özersay, Karantinasız Girişlere Hayır Grubu olarak, talep, öneri ve görüşlerimizi size iletmek için sizden randevu istedik. Size ve özel kaleminize yazdım ama ulaşamadım. Partinizin önde gelen kişilerine yazdım. Size ileteceğini söylediler. Ayrıca sosyal medyadan da duyurdum. Yani randevu talebimizin size ulaştığına eminim. Yinelemek istiyorum. Son 2 gündür söylemlerinizde samimiyseniz en azından bizlere randevu verirsiniz ve mücadelemize destek olursunuz. Biz de sizin mücadelenize destek oluruz ve yine başaramıyorsanız istifa edersiniz.

Yoksa samimi değilseniz, bizleri hala görmezden gelecekseniz ve randevu bile vermeyecekseniz, sürekli “karantina uygulaması gereklidir” açıklaması yaparak toplumla ve aklımızla dalga geçmeyin

Saffet Aşıksoy
Karantinasız Girişlere Hayır Grubu adına”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu