EğitimEkonomiKıbrısManşetSiyaset

Akpınar: Hem Covid-19 salgınıyla hem de bize saldıranlarla mücadele ediyoruz

Covid-19 sürecinde birçok sektörün destek aldığını ifade eden Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, yükseköğrenim kurumlarının ise bu desteklerin dışına itildiğini savundu


Covid-19 sürecinde birçok sektörün destek aldığını ifade eden Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, yükseköğrenim kurumlarının ise bu desteklerin dışına itildiğini savundu.

Ülkenin lokomotif sektörü olarak adlandırılan üniversitelerin bu dönemde yalnızlaştırıldığını ve bir kenara itildiğini kaydeden Akpınar, covid-19 salgınıyla mücadele ederken, bir yandan da özellikle GAÜ üzerinde de çok ciddi bir karalama kampanyası olduğunu ifade etti.

“15 Temmuz FETÖ sürecinde de çok ciddi saldırılarla mücadele ettik” diyen Akpınar, şu anda da eskisi kadar güçlü olmasa da yine bir saldırıyla karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Bu saldırılan kendilerini 50’nci yıla doğru yürüdükleri yolda hedeflerinden saptıramayacağının altını çizen Akpınar, “Bize saldıranlarla sadece yargı yoluyla mücadele ederek yolumuza devam edeceğiz ve bizim enerjimizi alamayacaklar” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu