KıbrısManşetSağlık

Hasan Barbaros: Bu sağlıktır başka bişeye benzemez

Barbaros paylaşımında başlattıkları uygulamaya uyan vatandaşlara teşekkür ederek, bir süre tedbirleri elden bırakmamanın kimseye zararı olmadığını vurguladı

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Barbaros sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Barbaros paylaşımında başlattıkları uygulamaya uyan vatandaşlara teşekkür ederek, bir süre tedbirleri elden bırakmamanın kimseye zararı olmadığını vurguladı. Ayrıca testlere devam edileceğini belirten Barbaros, sağlık bakanlığı ile kordineli hareket ettiklerini açıkladı.

Barbaros’un paylaşımının tamamı ise şu şekilde:

“Değerli köylülerim öncelikle bir süreliğine başlatmış olduğumuz tedbirlere göstermiş olduğumuz tam uyuma teşekkür ederim, bize de yakışan budur. Evet bazı arkadaşlarımız biraz zarar görecek ama bu sağlıktır başka bişeye benzemez. Pozitif vakalarımız artmakta tedbiri elden bırakmayacağız ,tüm hastahane ve karantinada olan arkadaşlarımız biran evel iyileşip aramıza katılsın,en geç salı gününe kadar ikinci taramayı gerçekleştireceğiz ,Pazartesi de olabilir ,sağlık bakanlığımız ne gün bize yardımcı olursa o gün testlerimizi yapacağız. Onun için bu hafta izole olalım , yemesek içmesek bişey olmaz, evimizde yer içeriz , bu hafta sonu misafirler de köyümüze gelmese iyi olur ,hepinize sağlıklı günler dilerim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu