KıbrısManşet

Firari sırra kadem bastı

Kordonboyu ve antik liman bölgesinde devam eden arama çalışmaları esnasında gelen bir haber üzerine polis ekipleri rotasını yeniden Lapta'ya çevirdi

8 Şubat günü Merkezi Cezaevi’nden firar eden Rus uyruklu mahkum Alexander Satlaev’i arama çalışmaları üçüncü gününde hız kesmeden devam ederken polis, her yerde Satlaev’i arıyor.

Dikmen bölgesinden başlayarak, Boğaz, Ciklos, Lapta, Alsancak ve Karaoğlanoğlu’nda gerçekleştirilen arama çalışmaları sabah saatlerinde, firarinin Jasmine Court Otel bölgesinde görüldüğü iddiaları üzerine söz konusu bölgede yoğunlaştırılmıştı.

Girne bölgesinde görüldüğü iddia edilen her noktada üç gündür aralıksız arama yapan ekipler, bugün de arama çalışmalarını sürdürüyor.

Polis ve özel harekat ekipleri, Zeytinlik bölgesi ve Jasmine Court Otel bölgesinde arama çalışmalarını sürdürürken, Kordonboyu bölgesinden gelen, firarinin o bölgede görüldüğü ihbarı üzerine bir anda hareketlilik yaşandı.

Kordonboyu ve antik liman bölgesinde devam eden arama çalışmaları esnasında gelen bir haber üzerine polis ekipleri rotasını yeniden Lapta’ya çevirdi.

Aramalar saat 14.30 sıralarında yeniden Lapta’ya kaydırıldı. Firarinin görüldüğü Girne Turizm Limanı’nda güvenlik kamerası görüntüleri tespit edildi. İddialara göre firariyi beyaz eski model bir van araç yat limanından saat 11.00 sıralarından aldı. Polis firarinin Lapta’da görüldüğü bilgisini alması üzerine Lapta’ya hareket etti.

Öte yandan polis ekiplerinin firarinin kamera görüntüleri tespit ettiği de öne sürüldü

Diğer Haberler

Başa dön tuşu