KıbrısManşetSağlık

Elexus Hotel’de 3 pozitif yerel vaka!

Elexus Hotel’de müdür pozisyonunda çalışan bir kişi, Spa bölümünde çalışan bir personel ve bir otel çalışanında covid-19 pozitif tespit edildi

GIYNIK ÖZEL

Gıynık Gazetesi’nin ‘Girne’de yerel bulaş patlaması haberi ülke gündemine bomba gibi düştü. Sağlık Bakanlığı’nın bugün açıkladığı covid-19 günlük vaka açıklamasında yer alan 6 yerel vaka olduğu bilgisi GIYNIK Gazetesi’nin haberini doğruladı.

Covid-19 salgınında yeni bir yerel bulaş tehdidiyle karşı karşıyayız. Dün açıklanan 2 yerel vakanın ardından bugün 6 yeni yerel vaka daha tespit edildiği açıklandı. 2 günde toplamda 8 yerel vakanın tespit edilmesi, ülkede yeniden yerel bulaş konusunda ciddi endişelere ve paniğe neden oldu. Girne’de tespit edilen yerel vakaların ülkeye 3 günlük karantinasız giriş yapan yolculardan kaynaklı olduğu da gelen bilgiler arasında.

ELEXUS’TA 3 VAKA!

Elexus Hotel’de müdür pozisyonunda çalışan bir kişi, Spa bölümünde çalışan bir personel ve bir otel çalışanında covid-19 pozitif tespit edildi. Söz konusu kişilerin otel lojmanında ikamet etmesi otel personeli arasında paniğe neden oldu ve Sağlık Bakanlığı tüm otel çalışanı 200 kişiye tarama yaptı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu