KıbrısManşetSiyaset

El-Sen ile KIB-TEK yönetimi arasında uzlaşı sağlandı

El-Sen Yönetimi ile KIB-TEK Yönetim Kurulu arasında Toplu İş Sözleşmesi ve TİS ve El-Sen'in taleplerini içeren protokol imzalandı

El-Sen Yönetimi ile KIB-TEK Yönetim Kurulu arasındaki kritik görüşmede uzlaşıya varılmasının ardından Toplu İş Sözleşmesi ve TİS ve El-Sen’in taleplerini içeren protokol imzalandı. Böylece El-Sen’in gerçekleştirdiği genel grev tarafların uzlaşmasıyla son buldu.

KIB-TEK Yönetim Kurulu Başkanı Turan Büyükyılmaz, El-Sen’in sayaç ve ihale konularındaki taleplerine değinerek, Eylül ayına kadar yeni bir yazılım geliştirdikten sonra sayaç ihalesine çıkacaklarını söyledi.

Yakıt ihalesine 11 firmanın pazarlık usulü alıma davet edildiğini kaydeden Büyükyılmaz, yakıt ihalesi meselesinin en kısa zamanda çözüleceğini işaret etti.

El-Sen Başkanı Kubilay Özkıraç ise öncelikle verdikleri mücadeleden dolayı 640 personele teşekkür etti. Bugünden itibaren KIB-TEK Yönetim Kurulu’nun attıkları her doğru adımda destek vereceklerini işaret eden Özkıraç, Elektrik Kurumu’nun tartışılmadığı bir ortam yaratmayı hedeflediklerini dile getiren Özkıraç, “Uzlaşıya katkı koyan herkese saygılarımı sunuyorum. Gelecek aydınlık günler, bu ülkede yaşayan her bireyin olsun” dedi…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu