KıbrısManşetSürmanşet

Baybars ile Harmancı’dan gizli görüşme!

TDP'nin önde gelen isimlerinden Mustafa Akıncı'ya yakınlığıyla bilinen Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile İçişleri Bakanı ve HP Milletvekili Ayşegül Baybars arasında bu akşam bir görüşme gerçekleştirildi

GIYNIK ÖZEL

Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylamasına günler kala ülke siyasetinde hareketli saatler yaşanıyor. Bugün gün boyunca ikinci tura kalan adaylar Mustafa Akıncı ile Ersin Tatar tarafından diğer partilere destek için resmi ziyaretler yapılırken, gayri resmi görüşmeler ve pazarlıkların da gerçekleştirildiği dikkatlerden kaçmadı.

TDP’nin önde gelen isimlerinden Mustafa Akıncı’ya yakınlığıyla bilinen Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ile İçişleri Bakanı ve HP Milletvekili Ayşegül Baybars arasında bu akşam bir görüşme gerçekleştirildi.

Bu akşam Halkın Partisi’ne ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile HP heyeti arasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından, Baybars ile Harmancı’nın bir araya gelmesi ikinci tur destek arayışı için bir ittifak görüşmesi olarak yorumlandı.

UBP ile ciddi sorunlar yaşayarak hükümetten çekilen Halkın Partisi’nin ikinci tur tavrı yarın gerçekleştirilecek Parti Meclisi toplantısında belli olacak fakat Akıncı cephesi ile HP cephesi arasındaki bu gizli görüşme ikinci tur oylaması öncesi çok şeye gebe.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu