EkonomiKıbrısManşetSağlıkSiyaset

Başman: Memleketi felakete sürüklüyorsunuz

İş İnsanı Ali Başman virüsü kontrol altına alabilmenin tek yolunun yeniden kapanma olduğunu söyledi ve yetkililere seslendi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

İş insanı Ali Başman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yetkililere çağrıda bulundu. Başman ‘memleketi sağlıkta da ekonomide de felakete doğru sürüklüyorsunuz’ dedi.

Ülkemizin önde gelen iş insanlarından Ali Başman, artan vakalar nedeniyle daha fazla geç kalınmaması için hükümeti uyardı. Virüsü kontrol altına alabilmek adına ülkenin yeniden kapanmaya gitmesi gerektiğini savunan Başman, durumun kritik olduğuna vurgu yaparak yetkililere seslendi.

Başman şunları kaydetti: “Devlet erkanına çağrı!! Zamanında alamadığınız veya alıp da denetimini yapmadığınız kararlar ve kendi aranızda yaşadığınız itilaflar sayesinde memleketi sağlıkta da ekonomide de felakete doğru sürüklüyorsunuz. Ülkemizdeki vakalar geciktiğiniz her gün daha dramatik hale gelmekte. Belli ki en az 10 gün süre ile ülke geneli Mart 2020’de olduğu şekliyle tam kapanmaya gidilmesi virüsü kontrol altına almanın tek yoludur. Artık kendinize gelin ve daha fazla gecikmeden doğru ve yerinde kararlar üretin… Haa bu arada özel sektör ve çalışanları için planladığınız ekonomik hibe destek paketini de hızlı şekilde duyurmanızı hassasiyet ve merak içinde bekliyoruz.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu