KıbrısMagazinManşetYaşam

Arda Gündüz, GIYNIK için mutfağa girdi ve ciğer pişirdi

Yapımını Gıynık Medya Grubu, yapımcılığını Bilbay Eminoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atamer’in, sunuculuğunu ise Derya Atamer'in yaptığı ‘Mutfakdayık’ programının bu haftaki konukları, ülkemiz sanatçılarından Arda Gündüz ve teyzesi Emel Erksu oldu

Yapımını Gıynık Medya Grubu, yapımcılığını Bilbay Eminoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Ali Atamer’in, sunuculuğunu ise Derya Atamer’in yaptığı ‘Mutfakdayık’ programının bu haftaki konukları, ülkemiz sanatçılarından Arda Gündüz ve teyzesi Emel Erksu oldu.

Gıynık tv’de her hafta sonu saat 14.00’ de yayınlanan Mutfakdayık’ın bu haftaki menüsünde ciğer var.

Ülkemiz sanatçılarından Arda Gündüz, Mutfakdayık programının bu haftaki konuğu oldu. Teyzesi Emel Erksu ile Gıynık TV izleyenleri için Mutfakdayık programı için yemek yaptı. Arda Gündüz omzunda peşgiri ile hemen hemen herkesin sevdiği yemeklerden birini pişirdi.

Arda’ya eşlik eden Sıla 4’ün efsanevi ismi Erdinç Gündüz en sevilen şarkılarını Mutfakdayık izleyenleri için söyledi. Gıynık TV ailesi olarak ülkemizin en önemli seslerinden olan Arda Gündüz ve babası Erdinç Gündüz’ü aynı karede görmek ve onları sizlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Arda Gündüz’ün yemekleriyle, gitarıyla, Erdinç Gündüz’ün şarkılarıyla renk kattığı Mutfakdayık Cumartesi 14.00’de Gıynık TV’de.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu