KıbrısManşet

Alayköy’de olaylı gece!

Sabah saatlerinde alkol alan ve evde eşiyle tartışma yaşayan Türkkal’ın silah çektiği ve kendisini eve kilitlediği öğrenildi. Polis ekiplerinin öğle saatlerinden beri Türkkal’ı ikna etmeye çalıştığı öğrenilirken, Evden ara ara silah sesleri duyuldu

Alayköy’de alkollü Mustafa Türkkal isimli şahıs silah ile eve kapandı. Sabah saatlerinde alkol alan ve evde eşiyle tartışma yaşayan Türkkal’ın silah çektiği ve kendisini eve kilitlediği öğrenildi. Polis ekiplerinin öğle saatlerinden beri Türkkal’ı ikna etmeye çalıştığı öğrenilirken, Evden ara ara silah sesleri duyuldu.

Çok sayıda polis ekibinin yanı sıra Özel Harekat polisleri de olay yerinde.

Türkkal’ı ikna etmek için aile bireylerinin de olay yerine gelerek konuşmak istediği fakat  Mustafa Türkkal’ın evden çıkmayı kabul etmediği de gelen bilgiler arasında.

Kimseyi eve yaklaştırmayan Türkkal, polis ve Özel Harekat ekiplerinin müdahalesine de direnç gösteriyor. Polis ekiplerinin ikna çabaları devam ederken, Türkkal’ın eve yaklaşana ateş etmekle tehdit ettiği de öğrenildi.

Mustafa Türkkal’ın eşinin evden ayrıldığı ve polis ekipleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Çevik Kuvvet olay yerinden ayrılırken, Mustafa Türkkal adlı şahsın alkol tesiri altında olması ve kendine zarar verme ihtimaline karşın ambulans ve polis ekibi olay yerinde bekliyor.

Alayköy’deki gergin bekleyiş devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu