KıbrısManşetSiyaset

Akıncı: Talimatın adı ‘rica’, tehdidin de ‘telkin’ oldu

4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, "talimata 'rica', tehdide de 'telkin' diyerek günü ancak günü kurtarırsınız" diyerek, UBP kurultayından çekilme nedenlerini açıklayan UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu'na gönderme yaptı

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Cumhurbaşkanlığı seçimde yapılan ve farklı biçimlerde sürdürülmeye devam eden antidemokratik ve çirkin müdahalelerin görmezden gelinemeyeceğini ve gizlenemeyeceğini vurgulayan 4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, “talimata ‘rica’, tehdide de ‘telkin’ diyerek günü ancak günü kurtarırsınız” diyerek, UBP kurultayından çekilme nedenlerini açıklayan UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu’na gönderme yaptı.

4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın konuyla ilgili sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“En açık şekliyle Cumhurbaşkanlığı seçiminde yapılan ve farklı biçimlerde sürdürülmekte olan antidemokratik çirkin müdahaleler gizlenemez, görmezden gelinemez durumdadır. Talimatın adına “rica” tehdide de “telkin” demekle belki günü kurtardığınızı sanıyorsunuz; ama tarih önünde kendi çocuklarınız dahil, gelecek kuşaklara karşı sorumluluğunuzu yerine getirmemenin ağırlığı hep omuzlarınızda olacak, peşinizi bırakmayacaktır. Halbuki vicdan huzuru her türlü makamın üstünde bir değer değil midir ?”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu